Termeni si conditii

Prezenta pagina de Termeni si Conditii este accesibila de pe orice pagina vizibila a site-ului in partea de jos si se recomanda o verificare periodica, pentru a lua la cunostinta eventualele modificari survenite.
Vizitarea acestui site, folosirea, achizitionarea cumpararea produselor de catre orice persoana fizica sau juridica, denumita in cele ce urmeaza Utilizator, implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare aplicabili acestui site www.vinlanunta.ro. Utilizatorul este de acord in totalitate cu prevederile Termenilor si conditiilor si confirma ca a citit si acceptat integral acesti termeni si conditii.
In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.
www.vinlanunta.ro este un site creat, implementat si administrat de SC Artvertising SRL, care isi rezerva dreptul de a modifica partial sau total Termenii si conditiile.
Odata cu trimiterea comenzii, clientul accepta termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un Contract incheiat valabil intre parti.

DREPTURI DE AUTOR

Tot continutul site-ului, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe si alte date, www.vinlanunta.ro este proprietatea SC Artvertising SRL si si a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Site-ul vinlanunta.ro nu poate fi modificat, reprodus, duplicat, copiat, vandut sau exploatat in orice scop comercial fara consimtamantul scris al SC Artvertising SRL. SC Artvertising SRL poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarui Utilizator si/sau persoane fara a obligatia de a motiva decizia.

UTILIZAREA SITE-ULUI DE CATRE PERSOANE CU VARSTA SUB 18 ANI
Persoanele cu varsta sub 18 ani desi nu pot fi impiedicate sa navigheze pe site-ul www.vinlanunta.ro, nu detin dreptul de a trimite sau posta informatii de orice natura pe acest site. Site-ul www.vinlanunta.ro nu este destinat persoanelor cu varsta sub 18 ani. Orice operatie efectuata pe site va fi executata de reprezentantul legal al minorului.

DATE PERSONALE SI CONFIDENTIALITATE
Simpla vizitare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale, insa anumite servicii sau functionalitati ale siteului www.vinlanunta.ro  necesita furnizarea anumitor informatii personale ale Utilizatorului. SC Artvertising SRL poate detine informatii despre datele personale ale Utilizatorului prin colectarea informatiilor personale furnizate voluntar de catre Utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni legate de site-ul www.vinlanunta.ro. Acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si utilizatorii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: o cerere, un formular de inregistrare, confirmarea unei comenzi, anunturi diverse, contracte, facturi). Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile de accesare a contului si parolei personale, precum si pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC Artvertising SRL nu raspunde pentru aceste scurgeri de informatii. Insa, datele personale ale utilizatorilor vor putea fi furnizate autoritatilor indreptatite sa verifice tranzactiile comerciale si autoritatilor in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru este solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Se mai pot furniza informatii, care nu vor include date de identificare personala, persoanelor competente care solicita datele in efectuarea unor statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai.

PREZENTAREA PRODUSELOR
SC Artvertising SRL nu poate fi trasa la raspundere daca prezentarea produsului (text, imagini) nu este completa, exacta etc. Pozele au caracter de prezentare. SC Artvertising SRL nu poate garanta disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor afisate; in acest caz Utilizatorul va fi anuntat in cat timp se va onora comanda.
In eventualitatea in care unele caracteristici ale produsului sunt afisate in mod eronat pe site si livrarea nu s-a efectuat, Utilizatorul va fi contactat pentru a i se comunica si confirma caracteristica reala a produsului solicitat.  
Daca Utilizatorul nu poate fi contactat sau acesta renunta la comanda datorita diferentelor de caracteristici sau pret, www.vinlanunta.ro are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totatlitate suma platita in avans.
www.vinlanunta.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment caracteristicile si preturile produselor din site.

PLATI SI TERMENE
Pretul final a produsului este pretul confirmat odata cu finalizarea comenzii si la care se adauga ulterior cheltuielile de expeditie. Numai pentru livrari in orasul Iasi nu se taxeaza cheltuieli de expeditie.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului sunt afisate in mod eronat pe site si livrarea nu s-a efectuat, Utilizatorul va fi contactat pentru a i se comunica si confirma pretul real.  
Daca Utilizatorul nu poate fi contactat sau acesta renunta la comanda datorita diferentelor de pret ale produselor selectate, www.vinlanunta.ro are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totatlitate suma platita in avans.
www.vinlanunta.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment caracteristicile si preturile produselor din site.
Plata se efectueaza in numerar la sediul firmei sau prin transfer bancar in contul furnizorului (on-line, ordin de plata), in termen de 48 ore de la lansarea comenzii.
In cazul in care nu platiti in termen de 48 ore de la lansarea comenzii, aceasta comanda va stearsa din baza de date si va trebui sa reluati pasii pentru efectuarea unei noi comenzi.
Daca plata se efectueaza prin banca, online su cu ordin de plata, va trebui sa precizati numarul facturii proforme si veti folosi datele firmei si contul bancar din factura proforma. Comanda se va livra dupa ce avem confirmarea platii, conform datelor din factura proforma.

LIVRARE SI TRANSPORT
Livrarea produselor se face in termen de max. 7 zile din momentul incasarii integrale si efective in contul bancar al furnizorului a contravalorii produselor ce fac obiectul comenzii trimise pe www.vinlanunta.ro, termen valabil pentru livrarile in orasul Iasi.
Livrarea produselor comandate la o singura adresa se face GRATUIT in orasul Iasi, de Luni pana Vineri intre orele 08:00 si 16:00.
Pentru livrarile efectuate in exteriorul orasului Iasi, clientul va suporta o taxa suplimentara perceputa direct de curierul rapid (ca informatie pur orientativa taxa de curier este de aprox. 15-30 lei).  
Necesita programare urmatoarele livrari:
- livrarile efectuate dupa ora 16
- livrari de sambata si duminica
- livrari urgente. Exista posibilitatea de a obtine produsele comandate in max. 1 zi cu conditia disponibilitatii livrarii (stoc, transport etc.)

Programarea se face la telefon sau mail din pagina Contact .

Daca nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare sau la numarul de telefon declarat vom pastra produsele comandate timp de 2 zile lucratoare, interval in care ne veti contacta prin email pentru a definitiva livrarea. In caz contrar se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.
In cazul in care produsele comandate nu se afla pe stocul nostru sau al producatorului ne rezervam dreptul de a mari perioada de livrare.
www.vinlanunta.ro isi rezerva dreptul de a nu acepta livrari catre anumite adrese.
Eticheta
  • Nu sunt etichete create!

    Personalizeaza-ti propriile etichete!

  • Nu ati selectat nici un produs.