Livrare

Livrarea produselor se face dupa un termen de cel putin 3 zile din momentul confirmarii platii ori incasarii integrale si efective in contul bancar al furnizorului a contravalorii produselor ce fac obiectul comenzii trimise pe www.vinlanunta.ro, termen valabil pentru livrarile in orasul Iasi.

Livrarea produselor comandate la o singura adresa se face GRATUIT in orasul Iasi, de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 17:00.

Pentru livrarile efectuate in exteriorul orasului Iasi, furnizorul poate programa livrarea gratuita in functie de disponibilitate sau clientul va suporta o taxa suplimentara perceputa direct de curierul rapid.  

Necesita programare urmatoarele livrari:
- livrarile efectuate dupa ora 16
- livrari de sambata si duminica
- livrari urgente. Exista posibilitatea de a obtine produsele comandate in max. 1 zi cu conditia disponibilitatii livrarii (stoc, transport etc.)

Programarea se face la telefon 0745.388.000 sau email  nunta@vinlanunta.ro

Daca nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare vom pastra produsele comandate timp de 2 zile lucratoare, interval in care ne veti contacta prin email sau fax pentru a definitiva livrarea. In caz contrar comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.

In cazul in care produsele comandate nu se afla pe stocul nostru sau al producatorului ne rezervam dreptul de a mari perioada de livrare.

www.vinlanunta.ro isi rezerva dreptul de a nu acepta livrari catre anumite adrese.

Produsele vor fi verificate de client care va face receptia acestora in prezenta reprezentantului transportatorului si clientul are obligatia de a semna fisa de livrare.
Eticheta
  • Nu sunt etichete create!

    Personalizeaza-ti propriile etichete!

  • Nu ati selectat nici un produs.